Projects

Mijn opdrachten zijn erg divers. Dat maakt mijn werk ook zo leuk. Variërend van een kleuradvies voor een grachtenpand tot het inrichten van casco penthouses, blijf ik telkens zoeken naar die persoonlijke touch die ik nodig heb om mijn klanten te enthousiasmeren. Mijn ontwerp geeft een goed beeld van het eindresultaat. Maar voordat het zover is probeer ik eerst in kaart te brengen wat je wensenlijst is en of dit realiseerbaar is.

Ik begin altijd met een vrijblijvend intake gesprek. In dit gesprek kunnen we alvast een deel van de wensenlijst maken. Die wensenlijst kan heel groot zijn, maar ook beperkt worden tot een aantal zaken. Het is belangrijk voor jou en voor mij dat jouw wensenlijstje duidelijk wordt. Wat moet er allemaal gebeuren? Wat wil je dat ik allemaal voor jou ga doen? Heb je wel een ontwerp nodig? Of volstaat een moodboard met uitleg? Wil je dat ik leveranciers aandraag? Of heb je zelf een idee waar je heen wilt? Lichtplan? Electraplan? Etcetera.

Als je na het intake gesprek verder wilt gaan met Krikhaar Interiors en ik al je wensen in beeld heb, maak ik een offerte. Deze offerte maak ik op basis van het aantal uren dat ik denk nodig te hebben. Ik werk met vakmensen, allemaal uit de regio. Zij maken rechtstreeks een offerte voor je en wanneer je wenst ben ik bij het offerte overleg. Garanties blijven zo bij de leverancier.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een ontwerp in 2D of in 3D. Dit is eigenlijk alleen noodzakelijk als er verbouwd gaat worden, of als er bijvoorbeeld custom made iets gemaakt moet worden. Te denken valt aan een inbouwkast op maat o.i.d. Of als je duidelijk wilt zien hoe het eindresultaat zal worden. Een moodboard gebruik ik standaard.

Ik doe dit werk al jaren en het geeft me altijd weer zoveel voldoening! Ik vind het erg leuk om voor mijn klanten echt iets te kunnen betekenen.

Hopelijk heb je een klein beetje een indruk over hoe ik werk maar als je vragen hebt, hoor ik dat graag.

Met deze bedrijven werk ik o.a. samen:
Exact Maatwerk Interieur Noordwijkerhout
Roseleur Interieurmode Haarlem
Joustra Tegels
Reijnhoudt & Van der Zwet Sfeerverwarming Haarlem
Stairz Traprenovatie Lisse
Heemborgh Makelaars Sassenheim
Wooncentrum Wassenaar
Licht & Accessoires
Melchior Interieur

Vragen over hoe ik te werk ga?

Bel of mail me! Of kijk even bij Projects, daar lees je al meer.

Contact