Inspiration

Mensen, kleuren, gebouwen, details, muziek, achtergronden, geuren, natuur, foto’s, goed eten, kunst of bepaalde sferen hebben invloed op alle keuzes die ik maak in het proces van ontwikkelen. Ik noem het primaire inspiratie: ad hoc waarnemen en meteen voelbaar!

Durven doordenken en blijven zoeken naar een oplossing voor jouw uitdaging, nieuwe materialen ontdekken en toepassen in een ontwerp en het op de hoogte zijn van mogelijkheden, geven diepgang en dankbaarheid in mijn werk. Secundaire inspiratie: hier is denkwerk en actie voor nodig, geeft een resultaat.

Kortom: er is zoveel moois, en er zijn dus heel veel keuzes. Ik help je graag de juiste keuze te maken.

“Wij waren onder de indruk van de skills in de tekeningen die Nicole voor ons nieuw aangekochte penthouse had gemaakt. We hadden geen idee waar we moesten beginnen maar haar creativiteit gaf meteen een goed gevoel. Ze stond open voor alle ideeën, en was toch sturend in het gehele project, wat we als heel fijn hebben ervaren.

De keuze van leveranciers die vooraf door haar werden gemaakt, bespaarde ons veel tijd en vooral stress. Ook kwam Nicole met alternatieven die goed binnen het budget pasten. En dat we met haar een klik hadden, wisten we al na de eerste ontmoeting. Het resultaat is in 1 woord WOW!”

Annemarie & Gerard

“Nicole heeft mijn huis compleet veranderd. Met een andere kleur op de muren en een iets andere indeling lijkt het wel alsof ik een nieuw huis heb. Er is rust in huis en het lijkt ruimer.”

Annemieke

Vragen over hoe ik te werk ga?

Bel of mail me! Of kijk even bij Projects, daar lees je al meer.

Contact